Formulier voor aanvraag administrator login


Geachte,

Hieronder treft u ons formulier aan met betrekking tot het verschaffen van een inlogaccount op administrator niveau. Dit niveau dient om software toe te voegen aan een website, gebaseerd op het Wordpress cms-systeem. Hoeft u geen software toe te voegen dan heeft u geen admin niveau nodig en kan u een login aanvragen op content-niveau.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u aan dat u op de hoogte bent van het Wordpress-systeem en dat u op eigen verantwoordelijkheid software gaat toevoegen aan deze website. Dit is een extra dienst en niet inbegrepen in onze basisdiensten. Vraag hiervoor prijs aan.

U dient de klant hiervan op de hoogte te brengen. Wanneer wij van de klant de toestemming ontvangen hebben u aan te stellen als administrator (via e-mail), sturen wij u de login gegevens.

Wanneer u software toevoegt aan deze website en er ontstaat een conflict met de huidige website, zult u aansprakelijk gesteld worden om dit conflict op te lossen, dit zowel voor de database, als op ftp-niveau. De tijd dat u ons hiervoor nodig heeft, zal aan u worden gefactureerd.

Wanneer wij onze software dienen up te daten (maandelijks) en dat geeft een conflict met uw software, zal uw software worden uitgeschakeld en brengen wij u hiervan op de hoogte.

Alle velden zijn verplicht in te vullen *.

Aanvraag: