Formulier voor aanvraag administrator login


Geachte,

Hieronder treft u ons formulier aan met betrekking tot het verschaffen van een inlogaccount op administrator niveau. Dit niveau dient om software toe te voegen aan een website, gebaseerd op het Wordpress cms-systeem. Hoeft u geen software toe te voegen dan heeft u geen admin niveau nodig en kan u een login aanvragen op content-niveau.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u aan dat u kennis heeft van het WordPress-systeem en dat u op eigen verantwoordelijkheid software gaat toevoegen aan deze website.

Wanneer u software toevoegt aan de website en er ontstaat een conflict met de huidige website, zult u aansprakelijk gesteld worden om dit conflict op te lossen. Dit kan te maken hebben met PHP, plugins, thema, enz. Krijgt u het zelf niet opgelost, dan wordt de tijd dat u ons hiervoor nodig heeft, gefactureerd.

Wanneer wij onze software dienen up te daten (maandelijks) en dat geeft een conflict met uw software, zal uw software worden uitgeschakeld en brengen wij u hiervan op de hoogte.

Alle velden zijn verplicht in te vullen *.

Aanvraag: