Web Design

Imagination, Creativity mixed with Technology.


Wij bouwen websites voor bedrijven, instellingen, organisaties, zelfstandigen, enz. Een succesvol webdesign is de juiste mix van ontwerp, inhoud en nieuwste technieken.

Kernbegrippen bij ons webdesign is:
• Functionaliteit
• Kwaliteit
• Professionaliteit
• Responsive layout

Wij zorgen voor een aantrekkelijk ontwerp conform uw huisstijl, bouwen de website en verzorgen het onderhoud. C-factory onderscheidt zich op webdesign gebied als no-nonsens partner, flexibel en servicegericht.

Nadat wij een gesprek met u gehad hebben, krijgt u van ons een offerte met de uiteindelijke kostprijs.

Ons aanbod

Wordpress, dynamische websites met CMS

Wij gebruiken het Wordpress-systeem wegens zijn stabiliteit en de gebruiksvriendelijkheid van front- en back-end. Klanten kunnen kiezen voor één pagina (homepage) of meerdere pagina’s afhankelijk van de inhoud dat moet vertoont worden. Zo krijgt elke pagina zijn specifieke aandacht alsook SEO-mogelijkheden.

Heeft u een zaak waar maandelijks redelijk wat inhoud kan voorzien worden? Dan kunt u uw website ook gebruiken om uw inhoud dmv een blog aan uw bezoekers te laten zien. U beheert dan zelf de inhoud van uw website (CMS).

Dit type dynamische website is gemakkelijk uitbreidbaar naar uw noden en wensen. Je website is gebouwd om later uit te breiden, functies toe te voegen, een extra taal te voorzien, enz. Uw website groeit dan mee met uw bedrijf.

Voordelen:

  • Steeds uitbreidbaar naar uw specifieke wensen
  • Per pagina SEO mogelijk (zoekmachine-optimalisatie)
  • Integratie Facebook, Instagram, enz.
  • Diavoorstellingen mogelijk (slideshows)
  • Nieuwsbrief gekoppeld aan uw website
  • Extra talen

Functionaliteit

Uw website wordt gemaakt zonder overbodige toeters en bellen. Hierbij brengen wij enkel de noodzakelijke informatie naar voor die uw bezoekers nodig heeft. Ons basispakket kan steeds aangevuld worden met extra’s indien u deze echt nodig heeft. Uiteraard zorgen wij ook voor uw eigen e-mailadres gekoppeld aan uw domeinnaam.


Kwaliteit

Onze websites hebben een uptime van 99,99%. Uw website zal dus ten allen tijde online zijn tbv uw bezoekers. Daarom werken we samen met bedrijven die ons deze  betrouwbare service aanbieden.

De websites worden gebouwd met de laatste technologieën, goed voor een beschikbaarheid op alle moderne webbrowsers.

Professionaliteit

Uw website ziet er steeds modern en professioneel uit. Dit start reeds bij de layout en het ontwerp, aangepast aan uw huisstijl.

Na oplevering van uw website garanderen we u ook een uitstekende service aan. Hierdoor is uw website steeds up tot date!

Responsive Layout

Onze websites worden gebouwd op een responsive layout. Dat wilt zeggen dat we streven naar een optimale webervaring en dit voor een een breed scala aan apparaten.

Van desktop, over tablets tot mobiele toestellen.

Social Media

Heeft u een Facebookpagina nodig, laat ons gerust iets weten.
We koppelen uw sociale mediapagina’s steeds met uw website.

Check some websites below!